1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Gudeg
Kip curry met jackfruit/nangka


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1200 gr kip
500 gr nangka
4 kemiri noten
6 teentjes knoflook
9 sjalotjes
2 cm laos
1 theel ketumbar
½ theel jinten
1 theel palmsuiker
3 salamblad
½ theel trasi
1 jati blad
500 ml santen
4 hardgekookte eieren
1 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en de nangka in blokjes. Wrijf of maal de kemiri, de sjalotjes, de knoflook en de laos grof. Meng dit met de ketumbar, de jinten, de trasi, de palmsuiker, de salam en het jati blad. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit het mengsel voor 3 minuten. Voeg de kip toe en bak deze goudbruin. Dan de santen toevoegen en het geheel 30 minuten zachtjes laten sudderen. Vervolgens de nangka en de eieren toevoegen en het geheel nog 15 minuten laten sudderen.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35005390