1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gudeg Jogja
kip met jackfruit in een kruidige saus

bahan-bahan;
ingrediënten:
1 kip (1000 gr)
250 gr jackfruit
4 slam blaadjes
1 theel ketumbar
1 theel jinten
4 eetl palmsuiker
500 ml santen
2 theel asem
5 cm laos

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
10 kemiri noten
11 teentjes knoflook
1250 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de jackfruit in stukjes van 3 cm. Snijd de kip in stukjes. Verhit in een pan 250 ml water en voeg de jackfruit toe en kook deze zacht. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de salam, de laos en de kip toe en bak dit bruin. Dan het water toevoegen samen met de palmsuiker, de jinten, de ketumbar en de asem. Vervolgens de jackfruit toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het gaar is. Voeg 5-7 minuten voordat het gaar is de kokosmelk toe. 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34258078