banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gudeg Jogja - kip met jackfruit in een kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gudeg Jogja
kip met jackfruit in een kruidige saus

bahan-bahan;
ingrediënten:
1 kip (1000 gr)
250 gr jackfruit
4 slam blaadjes
1 theel ketumbar
1 theel jinten
4 eetl palmsuiker
500 ml santen
2 theel asem
5 cm laos

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
10 kemiri noten
11 teentjes knoflook
1250 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de jackfruit in stukjes van 3 cm. Snijd de kip in stukjes. Verhit in een pan 250 ml water en voeg de jackfruit toe en kook deze zacht. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de salam, de laos en de kip toe en bak dit bruin. Dan het water toevoegen samen met de palmsuiker, de jinten, de ketumbar en de asem. Vervolgens de jackfruit toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het gaar is. Voeg 5-7 minuten voordat het gaar is de kokosmelk toe. 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565695