banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 5 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Bebek Menyatnyat - eend gestoofd in kerrie-kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bebek Menyatnyat
eend gestoofd in kerrie-kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend van 2-2.5 kg.
1500 ml. kokosmelk
2 serehstengels, gekneusd
2 salamblaadjes
1 eetl zout
1 theel zwarte peperkorrels, gemalen
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
13 sjalotten
7 teentjes knoflook
5 rode rawits
3 cm. laos
3 cm. kencur
5 cm. kunyit (kurkuma/koenjit)
2 theel ketoembar (koriander)
3 kemirienoten
1 theel trassi
1/4 theel zwarte peper
snufje nootmuskaat
2 kruidnagels

Taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de eend in 12 stukken en dep deze stukken drogg. Wrijf of maal alle ingrediënten voor de boemboe tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg vervolgens de stukken eend toe en bak deze stukken voor 3 minuten onder voortdurend omscheppen. Voeg dan de kokosmelk, de sereh, de salamblaadjes, de peper en het zout toe en laat alles onafgedekt sudderen totdat de eend gaar is en de saus gebonden is. Eventueel wat kokosmelk toevoegen. Garneer met bawang goreng.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 207 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38220531