1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bebek Menyatnyat
eend gestoofd in kerrie-kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend van 2-2.5 kg.
1500 ml. kokosmelk
2 serehstengels, gekneusd
2 salamblaadjes
1 eetl zout
1 theel zwarte peperkorrels, gemalen
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
13 sjalotten
7 teentjes knoflook
5 rode rawits
3 cm. laos
3 cm. kencur
5 cm. kunyit (kurkuma/koenjit)
2 theel ketoembar (koriander)
3 kemirienoten
1 theel trassi
1/4 theel zwarte peper
snufje nootmuskaat
2 kruidnagels

Taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de eend in 12 stukken en dep deze stukken drogg. Wrijf of maal alle ingrediënten voor de boemboe tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg vervolgens de stukken eend toe en bak deze stukken voor 3 minuten onder voortdurend omscheppen. Voeg dan de kokosmelk, de sereh, de salamblaadjes, de peper en het zout toe en laat alles onafgedekt sudderen totdat de eend gaar is en de saus gebonden is. Eventueel wat kokosmelk toevoegen. Garneer met bawang goreng.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35086905