1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Bebek Menjatnjat
Gestoofde eend in kerrie-kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend van ca. 2 - 2/5 kg,
2 salamblaadjes,
2 serehstengels, gekneusd
160 dl. kokosmelk,
1 eetl. zout,
snufje nootmuskaat,
3 eetl. olie.

Haluskan:
boemboe:
3,5 cm. laos,
6 cm. kunyit (kurkuma)
3,5 cm. kentjoer,
14 sjalotten,
2 theel. ketumbar,
8 teentjes knoflook,
3 kemirienoten,
1/4 theel. zwarte peper,
6 rode rawits,
1 theel. gemalen zwarte peperkorrels,
2 kruidnagels,
1 theel. trassi,

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de eend in stukken en rooster eerst de kemiri droog in een koekepan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de eend toe en bak dit rondom bruin in 4 minuten. Dan de kokosmelk, de sereh, het zout, nootmuskaat en de salamblaadjes toevoegen en laten sudderen totdat de eend gaar is en de saus gebonden.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34992767