Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Bebek Menjatnjat - Gestoofde eend in kerrie-kokosmelk

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Bebek Menjatnjat
Gestoofde eend in kerrie-kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend van ca. 2 - 2/5 kg,
2 salamblaadjes,
2 serehstengels, gekneusd
160 dl. kokosmelk,
1 eetl. zout,
snufje nootmuskaat,
3 eetl. olie.

Haluskan:
boemboe:
3,5 cm. laos,
6 cm. kunyit (kurkuma)
3,5 cm. kentjoer,
14 sjalotten,
2 theel. ketumbar,
8 teentjes knoflook,
3 kemirienoten,
1/4 theel. zwarte peper,
6 rode rawits,
1 theel. gemalen zwarte peperkorrels,
2 kruidnagels,
1 theel. trassi,

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de eend in stukken en rooster eerst de kemiri droog in een koekepan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de eend toe en bak dit rondom bruin in 4 minuten. Dan de kokosmelk, de sereh, het zout, nootmuskaat en de salamblaadjes toevoegen en laten sudderen totdat de eend gaar is en de saus gebonden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 185 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40913982