1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 4 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Bebek Mekuah Manis Lalah
Eend in een zoet-pittige saus         

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend (1500 gr)
6 groene rawits
3 serehstengels
5 eetl. olie
225 gr base megenep (zie recept)
8 kardemompeulen
2 eetl. gesmolten palmsuiker (gula jawa/bali)
2 eetl. azijn
300 ml water
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
2 takjes selderij          

Taburan:
garnering:
8 sjalotten

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten in dunne plakjes. Snijd de rawits doormidden en de eend in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten goudbruin en laat deze daarna uitlekken op keukenpapier.
Voeg de kardemon en de base toe en fruit deze 2 minuten. Dan de eend en de sereh toevoegen en nog 3 minuten bakken. Vervolgens de palmsuiker, het water en de azijn toevoegen en het geheel zachtjes 40-45 minuten laten sudderen totdat het vocht is verdampt. Dan de kokosmelk, het zout en de rawits toevoegen en nog 5 minuten laten sudderen. Roerd dan de selderijblaadjes erdoor en garneer het met de bebakken sjalotten.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35876589