Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gudeg nangka - Kip met nangka

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gudeg nangka
Kip met nangka
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
kleine nangka
3,5 cm laos
500 ml dunne kokosmelk (santen cair)
3 eetl. gula jawa (geraspt)
4 salam blaadjes
zout
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
1 theel, ketumbar
8 sjalotjes
5 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip en de nangka in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de dunne kokosmelk met de boemboe, de nangka, de kip, de gula jaa, de laos en de salamblaadjes. Kook dit zachtjes voor 40 minuten en voeg dan de dikke kokosmelk toe. Stoof dit langzaam totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 215 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41015579