1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gudeg nangka
Kip met nangka
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
kleine nangka
3,5 cm laos
500 ml dunne kokosmelk (santen cair)
3 eetl. gula jawa (geraspt)
4 salam blaadjes
zout
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
1 theel, ketumbar
8 sjalotjes
5 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip en de nangka in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de dunne kokosmelk met de boemboe, de nangka, de kip, de gula jaa, de laos en de salamblaadjes. Kook dit zachtjes voor 40 minuten en voeg dan de dikke kokosmelk toe. Stoof dit langzaam totdat de saus is ingedikt.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35761092