banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon1 Comment
Ihutilinanga - gebakken aubergine met pittige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ihutilinanga
gebakken aubergine met pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr aubergine
4 rode lomboks
2 eetl rode peper vlokken
5 sjalotjes
2 tomaten
200 ml dikke kokosmelk (kental)
2 eieren
1 theel zout
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aubegine in plakken van 6 cm lengte. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Hak de tomaten fijn. Wrijf of maal de lomboks fijn tot een pasta.
Verhit in een pan olie en bak de aubergine voor 5 minuten totdat deze bruin zijn geworden en zet apart.
Voeg dan aan de olie de sjalotjes en de lomboks toe en bak deze voor 4 minuten. Dan de rode peper vlokken en de tomaten toevoegen en bak deze zacht. Klop het ei op en meng dit er al roerend door en bak het als een roerei. Dan de kokosmelk en het zout toevoegen en breng op laag vuur al roerend aan de kook.
Giet de saus over de gebakken aubergine en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38870145