1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 7 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
1 Comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ihutilinanga
gebakken aubergine met pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr aubergine
4 rode lomboks
2 eetl rode peper vlokken
5 sjalotjes
2 tomaten
200 ml dikke kokosmelk (kental)
2 eieren
1 theel zout
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aubegine in plakken van 6 cm lengte. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Hak de tomaten fijn. Wrijf of maal de lomboks fijn tot een pasta.
Verhit in een pan olie en bak de aubergine voor 5 minuten totdat deze bruin zijn geworden en zet apart.
Voeg dan aan de olie de sjalotjes en de lomboks toe en bak deze voor 4 minuten. Dan de rode peper vlokken en de tomaten toevoegen en bak deze zacht. Klop het ei op en meng dit er al roerend door en bak het als een roerei. Dan de kokosmelk en het zout toevoegen en breng op laag vuur al roerend aan de kook.
Giet de saus over de gebakken aubergine en serveer.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35888737