banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon 1 Comment
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ihutilinanga
gebakken aubergine met pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr aubergine
4 rode lomboks
2 eetl rode peper vlokken
5 sjalotjes
2 tomaten
200 ml dikke kokosmelk (kental)
2 eieren
1 theel zout
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aubegine in plakken van 6 cm lengte. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Hak de tomaten fijn. Wrijf of maal de lomboks fijn tot een pasta.
Verhit in een pan olie en bak de aubergine voor 5 minuten totdat deze bruin zijn geworden en zet apart.
Voeg dan aan de olie de sjalotjes en de lomboks toe en bak deze voor 4 minuten. Dan de rode peper vlokken en de tomaten toevoegen en bak deze zacht. Klop het ei op en meng dit er al roerend door en bak het als een roerei. Dan de kokosmelk en het zout toevoegen en breng op laag vuur al roerend aan de kook.
Giet de saus over de gebakken aubergine en serveer.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36616721