banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 19 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon 1 Comment
Ihutilinanga - gebakken aubergine met pittige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ihutilinanga
gebakken aubergine met pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr aubergine
4 rode lomboks
2 eetl rode peper vlokken
5 sjalotjes
2 tomaten
200 ml dikke kokosmelk (kental)
2 eieren
1 theel zout
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aubegine in plakken van 6 cm lengte. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Hak de tomaten fijn. Wrijf of maal de lomboks fijn tot een pasta.
Verhit in een pan olie en bak de aubergine voor 5 minuten totdat deze bruin zijn geworden en zet apart.
Voeg dan aan de olie de sjalotjes en de lomboks toe en bak deze voor 4 minuten. Dan de rode peper vlokken en de tomaten toevoegen en bak deze zacht. Klop het ei op en meng dit er al roerend door en bak het als een roerei. Dan de kokosmelk en het zout toevoegen en breng op laag vuur al roerend aan de kook.
Giet de saus over de gebakken aubergine en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40113876