Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Phat Tao-Hu Khaeng Kap Lai Phak - Gebakken tofu met broccoli en bamboeshoots

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Phat Tao-Hu Khaeng Kap Lai Phak
Gebakken tofu met broccoli en bamboeshoots

Ingrediënten:

250 gr tahu/tofu
600 gr broccoli
200 gr witte kool
3 sjalotten
250 gr bamboescheuten
200 gr tauge
1 chinese kool
1 theel zout
3 eetl chinese sojasaus
1 eetl palmsuiker
2 eetl maismeel
3 eetl water
100 ml water
4 eetl olie

Garnering:
2 theel peper

Bereiding:
Snijd de witte kool fijn en de broccoli in roosjes. Snijd de tahu/tofu in blokjes. Snijd de sjalotten en de bamboe in dunne plakjes. Snijd de chinese kool grof. Verhit in een wok 2 eetl olie en bak hierin de tahu/tofu goudbruin. Schep deze uit de pan en voeg de overige olie toe. Dan de sjalotten toevoegen en bak deze voor 1 minuut. Dan de bamboe en de broccoli toevoegen en dit 3 minuten bakken. Vervolgens het water, de kecap, de palmsuiker en het zput toevoegen. Als de groente vrijwel gaar is dan de kool toevoegen. Meng het masimeel met het water en voeg dit toe. Dan de tauge toevoegen en de tahu/tofu en noor 3 minuten zachtjes laten sudderen. Strooi de peper erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239966