Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Priao wan mangsawirat - Roerbakschotel van zoet-zure groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Priao wan mangsawirat
Roerbakschotel van zoet-zure groenten
Ingrediënten:
3 komkommers,
3 sjalotten,
200 gr ananas,
2 tomaten,
1/2 blok tahu/tofu ,
3 eetl olie,
1 theel gula jawa,
1 eetl lichte Chinese sojasaus,
1 theel zout,
5 teentjes knoflook.

bereiding:
Snijd de ananas in blokjes en de tahu in 8 stukjes. Was dan de komkommers en snijd ze in de lengte in vieren, vervolgens ieder kwart doormidden. Snijd de sjalotten in grove stukken.
Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit daarin de fijngesneden knoflook. Voeg dan de tahu toe en bak deze goudbruin. Dan de sjalotten toevoegen. Als de sjalotten glazig en zacht zijn geworden voeg dan de ananas en de komkommer toe. Vervolgens de in partjes gesneden tomaat toevoegen. Het zout naar smaak, de gula jawa en de sojasaus toevoegen en het geheel zachtjes laten stoven tot alles gaar is geworden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 204 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41023024