Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Sambal lado terasi
Sambal trasi
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 rode lomboks
27 rawits
1 tomaat
3 sjalotten
3 theel, trasi bakar
1 limoen (sap)
zout naar smaak
water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst de lomboks, de rawits en de tomaat in wat water voor 3 minuten. Rooster vervolgens de sjalotten boven een houtskoolvuurtje goudbruin. Wrijf of maal de sjalotten, de lomboks, de rawits en de tomaat fijn tot een pasta. Meng daarna het zout en het limoensap erdoor.

who is online

We hebben 245 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573689