1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal lado terasi
Sambal trasi
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 rode lomboks
27 rawits
1 tomaat
3 sjalotten
3 theel, trasi bakar
1 limoen (sap)
zout naar smaak
water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst de lomboks, de rawits en de tomaat in wat water voor 3 minuten. Rooster vervolgens de sjalotten boven een houtskoolvuurtje goudbruin. Wrijf of maal de sjalotten, de lomboks, de rawits en de tomaat fijn tot een pasta. Meng daarna het zout en het limoensap erdoor.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34886446