1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Lado Mudo
groene sambal uit west Sumatra
Bahan-bahan:
ingrediënten:
15 groene lomboks
11 sjalotten
3 belimbing
30 gr gedroogde ansjovis
5 eetl olie
3 eetl limoensap
zout naar smaak
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Stoom de lomboks voor 15 minuten. Wrijf of maal de lomboks, de sjalotten en de belimbing grof. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de ansjovis gaar en schep deze uit te pan en verbrokkel het. Voeg de pasta toe en bak deze voor 3 minuten. Voeg dan de ansjovis, het limoensap, het zout en de palmsuiker toe en bak dit nog even door.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34517328