Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Sambal Lado Mudo - groene sambal uit west Sumatra

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Lado Mudo
groene sambal uit west Sumatra
Bahan-bahan:
ingrediënten:
15 groene lomboks
11 sjalotten
3 belimbing
30 gr gedroogde ansjovis
5 eetl olie
3 eetl limoensap
zout naar smaak
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Stoom de lomboks voor 15 minuten. Wrijf of maal de lomboks, de sjalotten en de belimbing grof. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de ansjovis gaar en schep deze uit te pan en verbrokkel het. Voeg de pasta toe en bak deze voor 3 minuten. Voeg dan de ansjovis, het limoensap, het zout en de palmsuiker toe en bak dit nog even door.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42433154