1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Lado Mudo
groene sambal uit west Sumatra
Bahan-bahan:
ingrediënten:
15 groene lomboks
11 sjalotten
3 belimbing
30 gr gedroogde ansjovis
5 eetl olie
3 eetl limoensap
zout naar smaak
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Stoom de lomboks voor 15 minuten. Wrijf of maal de lomboks, de sjalotten en de belimbing grof. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de ansjovis gaar en schep deze uit te pan en verbrokkel het. Voeg de pasta toe en bak deze voor 3 minuten. Voeg dan de ansjovis, het limoensap, het zout en de palmsuiker toe en bak dit nog even door.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34411780