1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Lado Mudo
groene sambal uit west Sumatra

Bahan-bahan;
ingrediënten:
15 groene lomboks
11 sjalotten
3 belimbing
30 gr gedroogde ansjovis
5 eetl olie
3 eetl limoensap
zout naar smaak
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Stoom de lomboks voor 15 minuten. Wrijf of maal de lomboks, de sjalotten en de belimbing grof. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de ansjovis gaar en schep deze uit te pan en verbrokkel het. Voeg de pasta toe en bak deze voor 3 minuten. Voeg dan de ansjovis, het limoensap, het zout en de palmsuiker toe en bak dit nog even door.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 153 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414449