Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Sambal Lado Mudo - groene sambal uit west Sumatra

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Lado Mudo
groene sambal uit west Sumatra

Bahan-bahan;
ingrediënten:
15 groene lomboks
11 sjalotten
3 belimbing
30 gr gedroogde ansjovis
5 eetl olie
3 eetl limoensap
zout naar smaak
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Stoom de lomboks voor 15 minuten. Wrijf of maal de lomboks, de sjalotten en de belimbing grof. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de ansjovis gaar en schep deze uit te pan en verbrokkel het. Voeg de pasta toe en bak deze voor 3 minuten. Voeg dan de ansjovis, het limoensap, het zout en de palmsuiker toe en bak dit nog even door.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911840