Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gulai Pagar Puri - stoofpot van lamsvlees en aubergine

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gulai Pagar Puri
stoofpot van lamsvlees en aubergine

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr lamsvlees
150 gr terong medan (dunne groene aubergine)
2 kardemom
4 cm kaneel
1/2 eetl zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 eetl asamwater
1000 ml kokosmelk
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 cm kunyit
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
5 rode lomboks
1/4 theel jinten
2 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de kardemom en kaneel voor 4 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit todat het van kleur verandert. Dan de kokosmelk, het zout, de palmsuiker, de peper en het asamwater toevoegen en kook het het vlees dan zachtjes mals. Dan de aubergines toevoegen en kook het geheel verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030221