Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gule Arab 1 - gestoofd lamsvlees

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Gule Arab 1
gestoofd lamsvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees
2 rode uien
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
200 ml kokosmelk
1/2 theel asem
zout naar smaak
suiker naar smaak
1/2 theel peper
2 el olie

Haluskan:
boemboe:
2 cm laos
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
2 cm gember (jahe/djahé)
1 theel anijs
mespunt foelie
1/2 theel kaneel

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Ontpit de lomboks en snijd dit met de uien fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten samen met de uien, de lomboks en de asem. Voeg dan het vlees toe en bak dit nog 2 minuten. Vervolgens de kokosmelk, het zout, de peper en de suiker toevoegen en dit zachtjes laten stoven totdat het vlees gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017685