1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gule Arab 1
gestoofd lamsvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees
2 rode uien
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
200 ml kokosmelk
1/2 theel asem
zout naar smaak
suiker naar smaak
1/2 theel peper
2 el olie

Haluskan:
boemboe:
2 cm laos
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
2 cm gember (jahe/djahé)
1 theel anijs
mespunt foelie
1/2 theel kaneel

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Ontpit de lomboks en snijd dit met de uien fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten samen met de uien, de lomboks en de asem. Voeg dan het vlees toe en bak dit nog 2 minuten. Vervolgens de kokosmelk, het zout, de peper en de suiker toevoegen en dit zachtjes laten stoven totdat het vlees gaar is.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416452