1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Nasi Goreng Nanas
Gebakken rijst met ananas
Bahan-bahan:
Ingrediënten

300 gr nasi putih (gekookte witte rijst)
200 gr gepelde garnalen
150 gr kip (in stukjes van 1x1cm)
1 eetl. kecap asin
1 eetl kecap manis
1/2 theelepel gemalen zwarte peper
1/2 theelepel zout
1 eetlepel boter
1 rode ui, in dunne plakjes gesneden
1 Spaanse peper, ontpit en van zaadlijsten ontdaan, julienne gesneden
2 eetlepel olie (plantaardig)
2 teentjes knoflook, fijngehakt
5 rode rawits (kleine pepers)
2 eetlepels gebakken uitjes
50 gr rozijnen

Cara Membuat:
bereiding:
Meng de gepelde garnalen, de gesneden kip, de kecps, de peper en het zout in een kom door elkaar en laat dit even marineren. Wrijf of maal de rawits fijn.
Verhit de boter en de olie in een wok/wadjan en sauteer hierin de knoflook totdat het verkleurt. Voeg dan de in dunne plakjes gesneden ui toe en vervolgens het garnalen/kip mengsel en de fijngewreven rawits toe. Bak het geheel op totdat het vlees gaar is.
Meng de gekookte rijst, de ananasstukjes en de julienne gesneden Spaanse peper er goed doorheen en bak het geheel onder voortdurend roeren verder op.
Voor het opdienen het gerecht bestrooien met de gebakken uitjes en de rozijnen.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35767710