logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...


Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. gebrande pinda's
275 gr. gula jawa (palmsuiker)
2 rode lomboks (ontpit)

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de lomboks fijn. Smelt de gula jawa en voeg de pinda's en de lomboks toe. Meng alles goed, zodat de pinda's volledig gecoat zijn. Speid de pinda's op wat bakpapier uit en laat dit drogen.

Add comment

Submit

who is online

We have 192 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160637