banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 7 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Oseng-Oseng Tempe Jamu Tiram - roerbak van tempe met oesterzwammen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Oseng-Oseng Tempe Jamu Tiram
roerbak van tempe met oesterzwammen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr tempe
100 gr oesterzwammen
50 gr leunca
2 groene tomaten
2 cm laos
2 groene lomboks
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 salam blaadjes
1/2 theel nootmuskaat
100 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in kleine blokjs, de oesterzwammen in reepjes, de lomboks in schuine ringen, de sjalotjes en de knoflook fijn en de tomaten in stukjes. Rasp de laos.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de tempe bruin en zet opzij. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de laos en de salam voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten en de leunca toe en meng goed. Vervolgens de tempe, de kecap, het zout, de nootmuskaat en de oesterzwammen toevoegen en meng alles goed.
Vervolgens het water toevoegen en bak het geheel zachtjes totdat de saus is ingedikt/geabsorbeerd.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37558038