banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Oseng-Oseng Tempe Jamu Tiram - roerbak van tempe met oesterzwammen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Oseng-Oseng Tempe Jamu Tiram
roerbak van tempe met oesterzwammen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr tempe
100 gr oesterzwammen
50 gr leunca
2 groene tomaten
2 cm laos
2 groene lomboks
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 salam blaadjes
1/2 theel nootmuskaat
100 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in kleine blokjs, de oesterzwammen in reepjes, de lomboks in schuine ringen, de sjalotjes en de knoflook fijn en de tomaten in stukjes. Rasp de laos.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de tempe bruin en zet opzij. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de laos en de salam voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten en de leunca toe en meng goed. Vervolgens de tempe, de kecap, het zout, de nootmuskaat en de oesterzwammen toevoegen en meng alles goed.
Vervolgens het water toevoegen en bak het geheel zachtjes totdat de saus is ingedikt/geabsorbeerd.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570017