Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kare Ikan

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kare Ikan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. zeepaling in moten,
5 sjalotten
3 tenen knoflook,
versgemalen peper,
3 eetl. olie,
1 salamblaadje,
1 theel. ketumbar,
1/2 theel. jinten,
1 vleestomaat,
1/2 theel. jahe/djahé,
1/2 theel. kunyit,.
125 ml kokosmelk
zout

Care membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en de tomaat in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten samen met de kunyit, de jahe, de jinten, de ketumbar, de salam en de peper. Voeg dan de kokosmelk toe en als dit kookt de paling. Laat het geheel zachtjes met de tomaat stoven totdat de paling gaar is ( 10 minuten).
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 307 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41065324