Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Kare Ikan
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Kare Ikan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. zeepaling in moten,
5 sjalotten
3 tenen knoflook,
versgemalen peper,
3 eetl. olie,
1 salamblaadje,
1 theel. ketumbar,
1/2 theel. jinten,
1 vleestomaat,
1/2 theel. jahe/djahé,
1/2 theel. kunyit,.
125 ml kokosmelk
zout

Care membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en de tomaat in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten samen met de kunyit, de jahe, de jinten, de ketumbar, de salam en de peper. Voeg dan de kokosmelk toe en als dit kookt de paling. Laat het geheel zachtjes met de tomaat stoven totdat de paling gaar is ( 10 minuten).
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812492