Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Kare Ikan

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kare Ikan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. zeepaling in moten,
5 sjalotten
3 tenen knoflook,
versgemalen peper,
3 eetl. olie,
1 salamblaadje,
1 theel. ketumbar,
1/2 theel. jinten,
1 vleestomaat,
1/2 theel. jahe/djahé,
1/2 theel. kunyit,.
125 ml kokosmelk
zout

Care membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en de tomaat in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten samen met de kunyit, de jahe, de jinten, de ketumbar, de salam en de peper. Voeg dan de kokosmelk toe en als dit kookt de paling. Laat het geheel zachtjes met de tomaat stoven totdat de paling gaar is ( 10 minuten).
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248541