Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Kare kepiting - curry van krab

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kare kepiting
curry van krab
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 krabben,
1 serehstengel, gekneusd
3 eetl. olie
4 jeruk purutblaadjes,
4 salam blad
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
1 theel, suiker
6 sjalotjes,
5 teentjes knoflook
5 rode lomboks,
8 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
4 cm kunyit (kurkuma)
4 cm laos
1 theel, trasi bakar
1 theel, asem

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de krab in stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de salam, de sereh en de jerut purut voor 4 minuten. Voeg dan de krab toe en bak deze 5 minuten. Dan de kokosmelk en het zout toevoegen en het geheel in 7 minuten gaar stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193866