banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kare rajungan - Kerrie van krab
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kare rajungan
Kerrie van krab
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 krabben,
3 serehstengels, gekneusd
3 eetl. olie
6 salam blad
550 ml dikke kokosmelk (santen asli)
water
zout

Haluskan:
boemboe:
6 kemirinootjes
1 theel, ketumbar
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 cm gember (jahe/djahé)
3 cm kunyit (kurkuma)
2,5 cm laos
1 theel trasi bakar

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Kook de krabben eerst in water voor 10 minuten en snijd deze dan doormidden. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de sereh en de salam voor 3 minuten. Dan de kokosmelk toevoegen met het zout en als het begint te koken de krabben toevoegen en het geheel nog 15 minuten laten stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40686440