1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Singgang
Gestoofde kip
Bahan-bahan:
ingrdiënten:
1 kip van
1 serehstengel, gekneusd
1 kunyit blad
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
4 salam blaadjes
4 jeruk purutblaadjes

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3,5 cm gember (jahe/djahé)
5,5 cm kunyit (kurkuma)
2 cm laos

Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit een wok/wadjan en voeg de kokosmelk toe. Meng dit met de boemboe en de overige ingrediënten. Snijd de kip doormidden en als de kokosmelk kookt voeg dan de kip toe en laat dit 20 minuten sudderen totdat het vocht verdampt is.
Rooster vervolgens de kip boven een houtkoolvuurtje bruin en gaar en bestrijk de kip tijdens het roosteren met de ingedampte boemboe.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34421424