Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Ayam Singgang - Gestoofde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Singgang
Gestoofde kip
Bahan-bahan:
ingrdiënten:
1 kip van
1 serehstengel, gekneusd
1 kunyit blad
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
4 salam blaadjes
4 jeruk purutblaadjes

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3,5 cm gember (jahe/djahé)
5,5 cm kunyit (kurkuma)
2 cm laos

Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit een wok/wadjan en voeg de kokosmelk toe. Meng dit met de boemboe en de overige ingrediënten. Snijd de kip doormidden en als de kokosmelk kookt voeg dan de kip toe en laat dit 20 minuten sudderen totdat het vocht verdampt is.
Rooster vervolgens de kip boven een houtkoolvuurtje bruin en gaar en bestrijk de kip tijdens het roosteren met de ingedampte boemboe.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 314 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42427005