logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Srikaya Labu Kuning
gevulde pompoen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr gele pompoen
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
175 gr gula jawa (palmsuiker)
6 eieren,
1/4 theel. nootmuskaat
45 gr. suiker
1/4 theel. anijszaad
zout naar smaak

Benodigheden:
1 grote stoompan

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd een kap van de pompoen af en verwijder de pitten. Stoom vervolgens de pompoen voor 15 minuten in een stoompan met de open kant naar beneden. Klop de eiren los samen met de beide suikers en voeg vervolgens de anijs, de kokosmelk, de nootmuskaat en het zout toe. Giet het mengsel in de pompoen en zet de kap weer terug en plaats de pompoen weer in de stoompan en stoom de pompoen in 60 minuten gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 95 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151460