zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Juhut Na Ditutung - pittig gekruide sate
- Onde-onde
- Neur Pad Num Mun Hoy - Rundvlees in oestersaus
- Ikan Cakalang Fufu - Gestoofde tonijn
- Tahu Gegodo - Gebakken gekruide tahu
- Siomay - gestoomde gehakt/gernalen balletjes
- Binte Biluhuta 2 - Soep met garnalen, maïs en tomaten met kokos
- Siomay - gestoomde gehakt/gernalen balletjes
- Orek Tempe Lokio - gebakken tempe met groenten
- Tumis Buncis - gestoofde sperziebonen
Srikaya Labu Kuning - gevulde pompoen


Srikaya Labu Kuning
gevulde pompoen
gevulde pompoen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr gele pompoen
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
175 gr gula jawa (palmsuiker)
6 eieren,
1/4 theel. nootmuskaat
45 gr. suiker
1/4 theel. anijszaad
zout naar smaak
Benodigheden:
1 grote stoompan
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd een kap van de pompoen af en verwijder de pitten. Stoom vervolgens de pompoen voor 15 minuten in een stoompan met de open kant naar beneden. Klop de eiren los samen met de beide suikers en voeg vervolgens de anijs, de kokosmelk, de nootmuskaat en het zout toe. Giet het mengsel in de pompoen en zet de kap weer terug en plaats de pompoen weer in de stoompan en stoom de pompoen in 60 minuten gaar.
ingrediënten:
1000 gr gele pompoen
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
175 gr gula jawa (palmsuiker)
6 eieren,
1/4 theel. nootmuskaat
45 gr. suiker
1/4 theel. anijszaad
zout naar smaak
Benodigheden:
1 grote stoompan
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd een kap van de pompoen af en verwijder de pitten. Stoom vervolgens de pompoen voor 15 minuten in een stoompan met de open kant naar beneden. Klop de eiren los samen met de beide suikers en voeg vervolgens de anijs, de kokosmelk, de nootmuskaat en het zout toe. Giet het mengsel in de pompoen en zet de kap weer terug en plaats de pompoen weer in de stoompan en stoom de pompoen in 60 minuten gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.