gevulde pompoen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr gele pompoen
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
175 gr gula jawa (palmsuiker)
6 eieren,
1/4 theel. nootmuskaat
45 gr. suiker
1/4 theel. anijszaad
zout naar smaak
Benodigheden:
1 grote stoompan
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd een kap van de pompoen af en verwijder de pitten. Stoom vervolgens de pompoen voor 15 minuten in een stoompan met de open kant naar beneden. Klop de eiren los samen met de beide suikers en voeg vervolgens de anijs, de kokosmelk, de nootmuskaat en het zout toe. Giet het mengsel in de pompoen en zet de kap weer terug en plaats de pompoen weer in de stoompan en stoom de pompoen in 60 minuten gaar.
ingrediënten:
1000 gr gele pompoen
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
175 gr gula jawa (palmsuiker)
6 eieren,
1/4 theel. nootmuskaat
45 gr. suiker
1/4 theel. anijszaad
zout naar smaak
Benodigheden:
1 grote stoompan
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd een kap van de pompoen af en verwijder de pitten. Stoom vervolgens de pompoen voor 15 minuten in een stoompan met de open kant naar beneden. Klop de eiren los samen met de beide suikers en voeg vervolgens de anijs, de kokosmelk, de nootmuskaat en het zout toe. Giet het mengsel in de pompoen en zet de kap weer terug en plaats de pompoen weer in de stoompan en stoom de pompoen in 60 minuten gaar.