Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Solok Lada - gevulde pepers in gekruide kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Solok Lada
gevulde pepers in gekruide kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 grote rode lomboks
5 grote groene lomboks
250 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Bahan isi:
ingrediënten vulling:
350 gr makreel
100 gr kokos, geraspt
1/2 theel peper
5 sjalotjes
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1 eitwit

Cara membuat:
bereiding:
Hak de sjalotjes fijn. Stoom het visvlees gaar en pers het vocht eruit. Meng het daarna met de overige ingrediënten voor de vulling.
Snijd de lomboks open en verwijder de zaadlijsten. Vul de lomboks dan met de vulling. Meng de kokosmelk met het zout en de palmsuiker.
Leg in een pan de lomboks en voeg langzaam de kokosmelk toe en kook het op middelhoog vuur gaar en totdat de saus is ingedikt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017735