zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Cobek Ikan Nila - Gegrilde tilapia met rode kokosmelk saus
- Laab nua - gehaktballetjes (rund)
- Tum Kha Gai - pittige soep met kip en kokosmelk
- Sambal Totok- Sambal met trasi en limoen
- Sambal Lado Hijau 2 - Sambal van groene lomboks
- Rendang Jeroan Ayam - Rendang van kip resten
- Dadar Tegal - omelet met kokos
- Ayam Kacang Bukittingga - Kip met pinda's
- Kepiting tauco - Krab met sojabonensaus
- Yaam Nuea 1 - vleessalade
Solok Lada - gevulde pepers in gekruide kokosmelk


Solok Lada
gevulde pepers in gekruide kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 grote rode lomboks
5 grote groene lomboks
250 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
Bahan isi:
ingrediënten vulling:
350 gr makreel
100 gr kokos, geraspt
1/2 theel peper
5 sjalotjes
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1 eitwit
Cara membuat:
bereiding:
Hak de sjalotjes fijn. Stoom het visvlees gaar en pers het vocht eruit. Meng het daarna met de overige ingrediënten voor de vulling.
Snijd de lomboks open en verwijder de zaadlijsten. Vul de lomboks dan met de vulling. Meng de kokosmelk met het zout en de palmsuiker.
Leg in een pan de lomboks en voeg langzaam de kokosmelk toe en kook het op middelhoog vuur gaar en totdat de saus is ingedikt. Serveer.
gevulde pepers in gekruide kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 grote rode lomboks
5 grote groene lomboks
250 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
Bahan isi:
ingrediënten vulling:
350 gr makreel
100 gr kokos, geraspt
1/2 theel peper
5 sjalotjes
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1 eitwit
Cara membuat:
bereiding:
Hak de sjalotjes fijn. Stoom het visvlees gaar en pers het vocht eruit. Meng het daarna met de overige ingrediënten voor de vulling.
Snijd de lomboks open en verwijder de zaadlijsten. Vul de lomboks dan met de vulling. Meng de kokosmelk met het zout en de palmsuiker.
Leg in een pan de lomboks en voeg langzaam de kokosmelk toe en kook het op middelhoog vuur gaar en totdat de saus is ingedikt. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.