gevulde pepers in gekruide kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 grote rode lomboks
5 grote groene lomboks
250 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
Bahan isi:
ingrediënten vulling:
350 gr makreel
100 gr kokos, geraspt
1/2 theel peper
5 sjalotjes
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1 eitwit
Cara membuat:
bereiding:
Hak de sjalotjes fijn. Stoom het visvlees gaar en pers het vocht eruit. Meng het daarna met de overige ingrediënten voor de vulling.
Snijd de lomboks open en verwijder de zaadlijsten. Vul de lomboks dan met de vulling. Meng de kokosmelk met het zout en de palmsuiker.
Leg in een pan de lomboks en voeg langzaam de kokosmelk toe en kook het op middelhoog vuur gaar en totdat de saus is ingedikt. Serveer.