banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Solok Lada - gevulde pepers in gekruide kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Solok Lada
gevulde pepers in gekruide kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 grote rode lomboks
5 grote groene lomboks
250 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Bahan isi:
ingrediënten vulling:
350 gr makreel
100 gr kokos, geraspt
1/2 theel peper
5 sjalotjes
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1 eitwit

Cara membuat:
bereiding:
Hak de sjalotjes fijn. Stoom het visvlees gaar en pers het vocht eruit. Meng het daarna met de overige ingrediënten voor de vulling.
Snijd de lomboks open en verwijder de zaadlijsten. Vul de lomboks dan met de vulling. Meng de kokosmelk met het zout en de palmsuiker.
Leg in een pan de lomboks en voeg langzaam de kokosmelk toe en kook het op middelhoog vuur gaar en totdat de saus is ingedikt. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38380294