Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Solok Lada - gevulde pepers in gekruide kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Solok Lada
gevulde pepers in gekruide kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 grote rode lomboks
5 grote groene lomboks
250 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Bahan isi:
ingrediënten vulling:
350 gr makreel
100 gr kokos, geraspt
1/2 theel peper
5 sjalotjes
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1 eitwit

Cara membuat:
bereiding:
Hak de sjalotjes fijn. Stoom het visvlees gaar en pers het vocht eruit. Meng het daarna met de overige ingrediënten voor de vulling.
Snijd de lomboks open en verwijder de zaadlijsten. Vul de lomboks dan met de vulling. Meng de kokosmelk met het zout en de palmsuiker.
Leg in een pan de lomboks en voeg langzaam de kokosmelk toe en kook het op middelhoog vuur gaar en totdat de saus is ingedikt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 528 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252503