1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Setan Panggang
pittige geroosterde kip
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1000 gr kip
6 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
3 eetl. olie
750 ml water
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
1 theel, witte peper
6 teentjes knoflook
6 rode lomboks
16 rawits
1 tomaat
2 theel, asem
1 eetl. gula jawa (palmsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de gember en de sereh voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak dit nog 3 minuten rondom. Vervolgens het water en het zout toevoegen en het geheel zachtjes laten bakken totdat het vocht verdampt is. rooster de kip vervolgens boven een houtskoolvuurtje rondom bruin en gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35387796