1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Setan Panggang
pittige geroosterde kip
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1000 gr kip
6 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
3 eetl. olie
750 ml water
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
1 theel, witte peper
6 teentjes knoflook
6 rode lomboks
16 rawits
1 tomaat
2 theel, asem
1 eetl. gula jawa (palmsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de gember en de sereh voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak dit nog 3 minuten rondom. Vervolgens het water en het zout toevoegen en het geheel zachtjes laten bakken totdat het vocht verdampt is. rooster de kip vervolgens boven een houtskoolvuurtje rondom bruin en gaar.

who is online

We hebben 122 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35086905