Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Setan Panggang - pittige geroosterde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Setan Panggang
pittige geroosterde kip
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1000 gr kip
6 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
3 eetl. olie
750 ml water
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
1 theel, witte peper
6 teentjes knoflook
6 rode lomboks
16 rawits
1 tomaat
2 theel, asem
1 eetl. gula jawa (palmsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de gember en de sereh voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak dit nog 3 minuten rondom. Vervolgens het water en het zout toevoegen en het geheel zachtjes laten bakken totdat het vocht verdampt is. rooster de kip vervolgens boven een houtskoolvuurtje rondom bruin en gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 156 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41067235