gestoofde aubergine
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 aubergines
1/2 theel. nootmuskaat
1/2 theel zwarte peper
2 kruidnagels
3 eetl.olie
zout naar smaak
2 sjalotten
2 eetl. ketjap manis
1 teentje knoflook
250 ml kippenbouillon (zie recept)
Cara membuat:
Bereiding:
snijd de aubergines in plakken en de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Bestrooi de aubergine met de peper. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de aubergines voor 5 minuten. Voeg de sjalotten, de knoflook, de nootmuskaat, de kruidnagel en het zout toe en bak dit nog 4 minuten door. Dan de bouillon en de ketjap toevoegen en het geheel nog 10 minuten zachtjes laten stoven.
ingrediënten:
2 aubergines
1/2 theel. nootmuskaat
1/2 theel zwarte peper
2 kruidnagels
3 eetl.olie
zout naar smaak
2 sjalotten
2 eetl. ketjap manis
1 teentje knoflook
250 ml kippenbouillon (zie recept)
Cara membuat:
Bereiding:
snijd de aubergines in plakken en de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Bestrooi de aubergine met de peper. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de aubergines voor 5 minuten. Voeg de sjalotten, de knoflook, de nootmuskaat, de kruidnagel en het zout toe en bak dit nog 4 minuten door. Dan de bouillon en de ketjap toevoegen en het geheel nog 10 minuten zachtjes laten stoven.