Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Semur Terong - gestoofde aubergine

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Semur Terong
gestoofde aubergine
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 aubergines
1/2 theel. nootmuskaat
1/2 theel zwarte peper
2 kruidnagels
3 eetl.olie
zout naar smaak
2 sjalotten
2 eetl. ketjap manis
1 teentje knoflook
250 ml kippenbouillon (zie recept)

Cara membuat:
Bereiding:
snijd de aubergines in plakken en de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Bestrooi de aubergine met de peper. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de aubergines voor 5 minuten. Voeg de sjalotten, de knoflook, de nootmuskaat, de kruidnagel en het zout toe en bak dit nog 4 minuten door. Dan de bouillon en de ketjap toevoegen en het geheel nog 10 minuten zachtjes laten stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 174 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936414