banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Semur Terong - gestoofde aubergine

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Terong
gestoofde aubergine
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 aubergines
1/2 theel. nootmuskaat
1/2 theel zwarte peper
2 kruidnagels
3 eetl.olie
zout naar smaak
2 sjalotten
2 eetl. ketjap manis
1 teentje knoflook
250 ml kippenbouillon (zie recept)

Cara membuat:
Bereiding:
snijd de aubergines in plakken en de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Bestrooi de aubergine met de peper. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de aubergines voor 5 minuten. Voeg de sjalotten, de knoflook, de nootmuskaat, de kruidnagel en het zout toe en bak dit nog 4 minuten door. Dan de bouillon en de ketjap toevoegen en het geheel nog 10 minuten zachtjes laten stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 380 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40668018