logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Semur Terong
gestoofde aubergine
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 aubergines
1/2 theel. nootmuskaat
1/2 theel zwarte peper
2 kruidnagels
3 eetl.olie
zout naar smaak
2 sjalotten
2 eetl. ketjap manis
1 teentje knoflook
250 ml kippenbouillon (zie recept)

Cara membuat:
Bereiding:
snijd de aubergines in plakken en de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Bestrooi de aubergine met de peper. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de aubergines voor 5 minuten. Voeg de sjalotten, de knoflook, de nootmuskaat, de kruidnagel en het zout toe en bak dit nog 4 minuten door. Dan de bouillon en de ketjap toevoegen en het geheel nog 10 minuten zachtjes laten stoven.

Add comment

Submit

who is online

We have 255 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44421507