banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Semur Terung - smoor/stoofpotje van groene aubergine

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Terung
smoor/stoofpotje van groene aubergine

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr groene aubergine (langwerpig)
500 ml bouillon
3 eetl kecap manis
2 eetl kecap asin
1 eetl sesamolie
100 gr paddenstoelen
1 eetl tapioca, opgelost in 5 eetl water
2 eetl sesamzaad, geroosterd
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aubergine in plakjes van 2 cm dikte. Snijd de paddenstoelen in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit een pan en bak/rooster de aubergine en zet apart. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de bouillon en de kecaps toe en meng goed. Dan de aubergine, de paddenstoelen, de sesamolie en de tapioca toevoegen en meng goed.
Kook op laag vuur totdat de saus is ingedikt. Strooi het sesamzaad erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 168 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674713