logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Oseng labu siam jagung
gestoofde chayote met mais

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
200 gr maiskorrels
2 labu siam (chayote)
100 gr ikan teri
100 ml runderbouillon (zie recept)
5 sjalotten
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 salam blad
2 cm laos
2 eetl kecap asin
olie
 
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de chayote in dunne reepjes, de sjalotjes in plakjes, de lomboks in ringetjes en hak de knoflook fijn. Rasp de laos. Verhit in een pan de olie en frituur de ikan teri goudbruin en laat deze daarna uitlekken.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit daarin de sjalotjes, de knoflook, de lomboks, de laos en de salam voor 3 minuten. Voeg dan de chayote en de mais toe gevolgd door de kecap en de bouilon en laat het geheel zachtjes doorbakken totdat de chayote gaar is geworden. Strooi de ikan teri erover en serveer. 

Add comment

Submit

who is online

We have 106 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176184