Oseng Taugé
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr. taugé
50 gr. kipfilet
3 eetl. olie
zout naar smaak
Haluskan:
boemboe:
2 cm laos
3 teentjes knoflook
2 groene lomboks
1 tomaat
2 rode uien
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten fijn tot een pasta. snijd de kip in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg het vlees toe en bak het geheel nog 5 minuten. Het zout toevoegen en de taugé en nog 2 minuten bakken.
ingrediënten:
300 gr. taugé
50 gr. kipfilet
3 eetl. olie
zout naar smaak
Haluskan:
boemboe:
2 cm laos
3 teentjes knoflook
2 groene lomboks
1 tomaat
2 rode uien
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten fijn tot een pasta. snijd de kip in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg het vlees toe en bak het geheel nog 5 minuten. Het zout toevoegen en de taugé en nog 2 minuten bakken.