logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...

Oseng Taugé

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr. taugé
50 gr. kipfilet
3 eetl. olie
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
2 cm laos
3 teentjes knoflook
2 groene lomboks
1 tomaat
2 rode uien

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten fijn tot een pasta. snijd de kip in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg het vlees toe en bak het geheel nog 5 minuten. Het zout toevoegen en de taugé en nog 2 minuten bakken.

Add comment

Submit

who is online

We have 64 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44175856