Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Oseng Kembang Kol Pedas - pittig gebakken bloemkool

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Oseng Kembang Kol Pedas
pittig gebakken bloemkool

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr bloemkool
1 ei
10 rode rawtis
50 ml water
3 lente-ui
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)

Cara membuat:
bereiding:
Maak de bloemkool schoon en snijd deze in roosjes. Snijd de lente-ui fijn. Klop het ei op. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de bloemkool toe en bak deze zacht. Dan het ei toevoegen en bak al roerend totdat het ei stolt.
Dan de rawits en het water toevoegen en breng aan de kook. Meng dan de lente-ui, de palmsuiker en het zout erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 256 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030494