Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Oseng Kembang Kol Pedas - pittig gebakken bloemkool

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Oseng Kembang Kol Pedas
pittig gebakken bloemkool

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr bloemkool
1 ei
10 rode rawtis
50 ml water
3 lente-ui
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)

Cara membuat:
bereiding:
Maak de bloemkool schoon en snijd deze in roosjes. Snijd de lente-ui fijn. Klop het ei op. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de bloemkool toe en bak deze zacht. Dan het ei toevoegen en bak al roerend totdat het ei stolt.
Dan de rawits en het water toevoegen en breng aan de kook. Meng dan de lente-ui, de palmsuiker en het zout erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40795014