banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sambal Goreng Remis Dan Brokoli - gekruide broccoli

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Remis Dan Brokoli
gekruide broccoli
Bahan-bahan:
ingrediënten
400 gr. broccoli
zout naar smaak
3 eetl. olie,
1 theel. kerrie djawa,
1 eetl. suiker,
2 blaadjes jeruk purut
500 gr. mosselen.
250 ml water
water
olie

Haluskan:
boemboe:
1 serehstengel
4 teentjes knoflook
2 cm laos
4 rode lomboks
5 sjalotten
1 theel trassi
3 cm gember (jahe/djahé)
1/2 theel jinten

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de mosselen in water gaar en haal deze daarna uit de schelp. Verhit in een wok/wadjand voldoende olie en frituur daarna de mosselen. Snijd vervolgens de broccoli in kleine roosjes en kook deze met wat zout in 8 minuten beetgaar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de jeruk purut, de kerrie en de suikers voor 3 minuten. Dan de broccoli meekbakken en voeg het water en de mosselen toe. Het geheel nog 10 minuten zachtjes laten sudderen 10 min. zachtjes koken
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585102