Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 15 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Sambal Goreng Remis Dan Brokoli - gekruide broccoli

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Remis Dan Brokoli
gekruide broccoli
Bahan-bahan:
ingrediënten
400 gr. broccoli
zout naar smaak
3 eetl. olie,
1 theel. kerrie djawa,
1 eetl. suiker,
2 blaadjes jeruk purut
500 gr. mosselen.
250 ml water
water
olie

Haluskan:
boemboe:
1 serehstengel
4 teentjes knoflook
2 cm laos
4 rode lomboks
5 sjalotten
1 theel trassi
3 cm gember (jahe/djahé)
1/2 theel jinten

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de mosselen in water gaar en haal deze daarna uit de schelp. Verhit in een wok/wadjand voldoende olie en frituur daarna de mosselen. Snijd vervolgens de broccoli in kleine roosjes en kook deze met wat zout in 8 minuten beetgaar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de jeruk purut, de kerrie en de suikers voor 3 minuten. Dan de broccoli meekbakken en voeg het water en de mosselen toe. Het geheel nog 10 minuten zachtjes laten sudderen 10 min. zachtjes koken
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 146 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41443103