banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 7 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 8 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 9 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Sambal Goreng Remis Dan Brokoli - gekruide broccoli

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Remis Dan Brokoli
gekruide broccoli
Bahan-bahan:
ingrediënten
400 gr. broccoli
zout naar smaak
3 eetl. olie,
1 theel. kerrie djawa,
1 eetl. suiker,
2 blaadjes jeruk purut
500 gr. mosselen.
250 ml water
water
olie

Haluskan:
boemboe:
1 serehstengel
4 teentjes knoflook
2 cm laos
4 rode lomboks
5 sjalotten
1 theel trassi
3 cm gember (jahe/djahé)
1/2 theel jinten

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de mosselen in water gaar en haal deze daarna uit de schelp. Verhit in een wok/wadjand voldoende olie en frituur daarna de mosselen. Snijd vervolgens de broccoli in kleine roosjes en kook deze met wat zout in 8 minuten beetgaar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de jeruk purut, de kerrie en de suikers voor 3 minuten. Dan de broccoli meekbakken en voeg het water en de mosselen toe. Het geheel nog 10 minuten zachtjes laten sudderen 10 min. zachtjes koken
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37720907