Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Gulai Nangka Taoco
stoofpotje van jackfruit met taoco

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr nangka/jackfruit
125 gr rundvlees
5 kacang panjang / kouseband
100 gr melinjo blad
1000 ml kokosmelk
6 rode rawits
1 kunyit blad
1 sereh stengel
3 jeruk purut blaadjes
8 eetl taoco
1 asam kandis
1 eetl zout
1 theel palmsuiker
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
3 kemiri noten
2 cm kunyit
5 rode lomboks
6 sjalotjes
1 cm laos
4 teentjes knoflook
1 cm jahe
 
Cara membuat:
bereding:
Snijd de jackfruit in stukjes en het vlees in kleine blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de kouseband en de rawits in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de kunyit, de sereh, de jeruk purut, de taoco en de asam kandis voor 5 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak deze rondom bruin. Dan de kokosmelk toevoegen en breng aan de kook. Voeg de jackfruit, de kouseband, de melinjo, de rawits, het zout en de palmsuiker toe en kook het geheel zachtjes gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 175 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578547