banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Gulai Nangka Taoco - stoofpotje van jackfruit met taoco
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gulai Nangka Taoco
stoofpotje van jackfruit met taoco

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr nangka/jackfruit
125 gr rundvlees
5 kacang panjang / kouseband
100 gr melinjo blad
1000 ml kokosmelk
6 rode rawits
1 kunyit blad
1 sereh stengel
3 jeruk purut blaadjes
8 eetl taoco
1 asam kandis
1 eetl zout
1 theel palmsuiker
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
3 kemiri noten
2 cm kunyit
5 rode lomboks
6 sjalotjes
1 cm laos
4 teentjes knoflook
1 cm jahe
 
Cara membuat:
bereding:
Snijd de jackfruit in stukjes en het vlees in kleine blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de kouseband en de rawits in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de kunyit, de sereh, de jeruk purut, de taoco en de asam kandis voor 5 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak deze rondom bruin. Dan de kokosmelk toevoegen en breng aan de kook. Voeg de jackfruit, de kouseband, de melinjo, de rawits, het zout en de palmsuiker toe en kook het geheel zachtjes gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39967224