Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gulai Pakis - gestoofde varenpunten uit Bali

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gulai Pakis
gestoofde varenpunten uit Bali

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes pakis / varentoppen
1000 ml kokosmelk
50 gr ikan asin /ansjovis
1 kunyit blad
1 takje basilicum
2 sereh stengels
3 jeruk purut blaadjes
 
Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
3 ontpitte rode lomboks
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode rawits
2 cm kunyit
1 cm gember
2 cm laos
2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, het kunyit blad, de basilicum, de sereh en de jeruk purut en breng aan de kook. Voeg dan de pakis en de ansjovis toe en kook het geheel gaar en dik.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 171 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030263