logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Gulai Pakis
gestoofde varenpunten uit Bali

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes pakis / varentoppen
1000 ml kokosmelk
50 gr ikan asin /ansjovis
1 kunyit blad
1 takje basilicum
2 sereh stengels
3 jeruk purut blaadjes
 
Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
3 ontpitte rode lomboks
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode rawits
2 cm kunyit
1 cm gember
2 cm laos
2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, het kunyit blad, de basilicum, de sereh en de jeruk purut en breng aan de kook. Voeg dan de pakis en de ansjovis toe en kook het geheel gaar en dik.

Add comment

Submit

who is online

We have 67 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44175946