Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Sarabi - pannenkoeken met kokossaus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sarabi
pannenkoeken met kokossaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr bloem
2 eieren
2 theel gist
mespuntje zout
300 ml warme kokosmelk
1/2 theel vanille essence
boter

Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
375 ml kokosmelk
125 gr palmsuiker
2 theel suiker
1/4 theel zout
1 pandan blad

Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren op en klop dit met de bloem, de gist, de vanille, het zout en de kokosmelk tot een beslag. Dek het af en laat dit beslag 1 uur staan.
Voor de saus: Verhit in een pan de kokosmelk en voeg de beide suiker, het zout en het pandanblad toe en laat dit zachtjes koken totdat de suikers zijn opgelost.
Verhit in een wok de boter en schep van het beslag erin en bak een pannenkoek in 4-5 minuten. Giet wat van de saus over de pannenkoek en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41902541