banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 5 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 6 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 7 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Sarabi - pannenkoeken met kokossaus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sarabi
pannenkoeken met kokossaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr bloem
2 eieren
2 theel gist
mespuntje zout
300 ml warme kokosmelk
1/2 theel vanille essence
boter

Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
375 ml kokosmelk
125 gr palmsuiker
2 theel suiker
1/4 theel zout
1 pandan blad

Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren op en klop dit met de bloem, de gist, de vanille, het zout en de kokosmelk tot een beslag. Dek het af en laat dit beslag 1 uur staan.
Voor de saus: Verhit in een pan de kokosmelk en voeg de beide suiker, het zout en het pandanblad toe en laat dit zachtjes koken totdat de suikers zijn opgelost.
Verhit in een wok de boter en schep van het beslag erin en bak een pannenkoek in 4-5 minuten. Giet wat van de saus over de pannenkoek en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 241 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37396293