banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon 2 Comments
Paree tumis taotjo

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Paree tumis taotjo

Bahan-bahan:
Ingredienten:
2 parees
3 sjalotten
50 gr garnalen
3 rode lomboks (Spaanse pepers)
2 groene lomboks (Spaanse pepers)
2 eetl olie
1 serehstengel, gekneusd
1 1/2 el taotjo
1 eetl ketjap manis
1 salamblaadje
3 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Ontpit de parees en snijd deze in dunne schijfjes. Bestrooi deze met zout en laat het 30 minuten intrekken. Knijp vervolgens het vocht eruit. Snijd de sjalotten en de lomboks fijn. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de de sjalotten en de lomboks voor 3 minuten. Voeg de sereh en de laos toe en bak dit nog 2 minuten. Dan de taotje, de ketjap, de garnalen, de paree en wat zout naar smaak toevoegen. Voeg zoveel water toe dat het gaar kan stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585102