banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Patjri Belimbing - stervrucht in saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Patjri Belimbing
stervrucht in saus
Bahan-bahan:
ingrediënten
5 stervruchten (belimbing)
1 kaneelstokje
500 ml water
1 stukje foelie
geschaafd ijs
150 gr. suiker
zout naar smaak
1 theel. kardemonpoeder

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de belimbing in dikke plakken en wrijf deze in met zout. Meng de suiker met het water en kook dit zachtjes totdat al de suiker is opgelost. Voeg dan de kardemon, de kaneel en de foelie toe en laat dit zachtjes 10 minuten sudderen. Meng de saus met de belimbing en serveer dit met het geschaafde ijs.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689730