stervrucht in saus
Bahan-bahan:
ingrediënten
5 stervruchten (belimbing)
1 kaneelstokje
500 ml water
1 stukje foelie
geschaafd ijs
150 gr. suiker
zout naar smaak
1 theel. kardemonpoeder
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de belimbing in dikke plakken en wrijf deze in met zout. Meng de suiker met het water en kook dit zachtjes totdat al de suiker is opgelost. Voeg dan de kardemon, de kaneel en de foelie toe en laat dit zachtjes 10 minuten sudderen. Meng de saus met de belimbing en serveer dit met het geschaafde ijs.
ingrediënten
5 stervruchten (belimbing)
1 kaneelstokje
500 ml water
1 stukje foelie
geschaafd ijs
150 gr. suiker
zout naar smaak
1 theel. kardemonpoeder
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de belimbing in dikke plakken en wrijf deze in met zout. Meng de suiker met het water en kook dit zachtjes totdat al de suiker is opgelost. Voeg dan de kardemon, de kaneel en de foelie toe en laat dit zachtjes 10 minuten sudderen. Meng de saus met de belimbing en serveer dit met het geschaafde ijs.