banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 7 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 8 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 9 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Taruang Balado - aubergine met sambal

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Taruang Balado
aubergine met sambal

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr terong (aubergine, smal)
3 eetl olie

Bahan-bahan sambal:
ingrediënten:
2 sjalot
6 rode lomboks
1 theel zout
2 kleine tomaten
1 eetl limoensap
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de terong in de lengte doormidden. Verhit in een wok de olie en bak de terong goudbruin. Laat de terong daarna op keukenpapier uitlekken.
Wrijf of maal de sjalloten, de lomboks en het zout fijn tot een pasta. Snijd de tomaten fijn. Verhit in een wok de olie en voeg de pasta toe en bak dit zachtjes voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten toe en bak dit zachtjes voor 5 minuten. Dan het limoensap erdoor memgen.
Bestrijk de aubergines met de sambal en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 209 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37721169