Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment

Taruang Balado
aubergine met sambal

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr terong (aubergine, smal)
3 eetl olie

Bahan-bahan sambal:
ingrediënten:
2 sjalot
6 rode lomboks
1 theel zout
2 kleine tomaten
1 eetl limoensap
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de terong in de lengte doormidden. Verhit in een wok de olie en bak de terong goudbruin. Laat de terong daarna op keukenpapier uitlekken.
Wrijf of maal de sjalloten, de lomboks en het zout fijn tot een pasta. Snijd de tomaten fijn. Verhit in een wok de olie en voeg de pasta toe en bak dit zachtjes voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten toe en bak dit zachtjes voor 5 minuten. Dan het limoensap erdoor memgen.
Bestrijk de aubergines met de sambal en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 189 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578547