banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Taruang Balado - aubergine met sambal

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Taruang Balado
aubergine met sambal

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr terong (aubergine, smal)
3 eetl olie

Bahan-bahan sambal:
ingrediënten:
2 sjalot
6 rode lomboks
1 theel zout
2 kleine tomaten
1 eetl limoensap
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de terong in de lengte doormidden. Verhit in een wok de olie en bak de terong goudbruin. Laat de terong daarna op keukenpapier uitlekken.
Wrijf of maal de sjalloten, de lomboks en het zout fijn tot een pasta. Snijd de tomaten fijn. Verhit in een wok de olie en voeg de pasta toe en bak dit zachtjes voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten toe en bak dit zachtjes voor 5 minuten. Dan het limoensap erdoor memgen.
Bestrijk de aubergines met de sambal en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 319 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40555294