logo

Recente Reacties

Taruang Balado
aubergine met sambal

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr terong (aubergine, smal)
3 eetl olie

Bahan-bahan sambal:
ingrediënten:
2 sjalot
6 rode lomboks
1 theel zout
2 kleine tomaten
1 eetl limoensap
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de terong in de lengte doormidden. Verhit in een wok de olie en bak de terong goudbruin. Laat de terong daarna op keukenpapier uitlekken.
Wrijf of maal de sjalloten, de lomboks en het zout fijn tot een pasta. Snijd de tomaten fijn. Verhit in een wok de olie en voeg de pasta toe en bak dit zachtjes voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten toe en bak dit zachtjes voor 5 minuten. Dan het limoensap erdoor memgen.
Bestrijk de aubergines met de sambal en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 3103 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 45254782