Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Palai udang segar - in pakketje geroosterde garnalen

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 

Palai udang segar
in pakketje geroosterde garnalen


Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr tijgergarnalen
100 gr geraspte kokos
3 eetl olie
1/2 eet zout
1 theel palmsuiker
2 pandan bladeren, in stukken gesneden
10 kemanginlaadjes
bananenbladeren

Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook

Cara menbuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dit met de garnalen, de kokos, het zout, de palmsuiker en de olie. Snijd de pandan blad in stukjes en hak de kemangi fijn. Neem een stuk bananenblad en leg eerst de garnalen erop en bestrooi met de kemangi en leg een stuk pandan blad erop en vouw het daarna dicht als een pakketje. Rooster vervolgens de garnalen gaar boven een houtskoolvuurtje.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252600