Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sate Kambing Tulung Agung - sate van lamsvlees met kecap saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sate Kambing Tulung Agung
sate van lamsvlees met kecap saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees
18 sate stokjes

Bahan perendam:
ingrdiënten marinade:
3 eetl kecap man is
2 theel zout
1/2 theel limoensap

Bahan sambal kecap:
ingrediënten kecap saus:
3 rode rawits
3 sjalotjes
2 jeruk purut blaadjes
1/2 theel zout
1/2 eetl petis
5 eetl kecap manis

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Meng de ingrediënten voor de marinade en marineer hier het vlees voor tenminste 90 minuten. Rijg het vlees daarna aan de stokjes. Rooster het vlees dan langzaam boven een houtskoolvuurtje totdat het gaar is geworden. Serveer de kecap saus erbij.

sambal kecap:
Snijd de rawits, de sjalotjes en de jeruk purut zeer fijn. Meng alle ingrediënten voor de sambal kecap goed door elkaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017735