Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Sate Kambing Tulung Agung - sate van lamsvlees met kecap saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sate Kambing Tulung Agung
sate van lamsvlees met kecap saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees
18 sate stokjes

Bahan perendam:
ingrdiënten marinade:
3 eetl kecap man is
2 theel zout
1/2 theel limoensap

Bahan sambal kecap:
ingrediënten kecap saus:
3 rode rawits
3 sjalotjes
2 jeruk purut blaadjes
1/2 theel zout
1/2 eetl petis
5 eetl kecap manis

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Meng de ingrediënten voor de marinade en marineer hier het vlees voor tenminste 90 minuten. Rijg het vlees daarna aan de stokjes. Rooster het vlees dan langzaam boven een houtskoolvuurtje totdat het gaar is geworden. Serveer de kecap saus erbij.

sambal kecap:
Snijd de rawits, de sjalotjes en de jeruk purut zeer fijn. Meng alle ingrediënten voor de sambal kecap goed door elkaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 172 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083629