Recente Reacties

Sate Kambing Tulung Agung
sate van lamsvlees met kecap saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees
18 sate stokjes

Bahan perendam:
ingrdiënten marinade:
3 eetl kecap man is
2 theel zout
1/2 theel limoensap

Bahan sambal kecap:
ingrediënten kecap saus:
3 rode rawits
3 sjalotjes
2 jeruk purut blaadjes
1/2 theel zout
1/2 eetl petis
5 eetl kecap manis

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Meng de ingrediënten voor de marinade en marineer hier het vlees voor tenminste 90 minuten. Rijg het vlees daarna aan de stokjes. Rooster het vlees dan langzaam boven een houtskoolvuurtje totdat het gaar is geworden. Serveer de kecap saus erbij.

sambal kecap:
Snijd de rawits, de sjalotjes en de jeruk purut zeer fijn. Meng alle ingrediënten voor de sambal kecap goed door elkaar.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 205 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42592813