1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sate Kambing Tegal
lamsvlees sate uit Tegal met een sambal kecap saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr lamsvlees / geitenvlees
4 eetl kecap manis
1/2 theel peper

Bahan sambal kecap:
ingrediënten sambal kecap:
10 rode rawits
6 lente-uitjes
6 eetl kecap manis
1 tomaat

Cara membuat:
bereiding:
Rooster eerst het vlees boven een houtskoolvuurtje halfgaar en snijd het dan in kleine blokjes van 1 cm. Meng de kecap met de peper en meng het vlees erdoor. Rijg het vlees aan stokjes en rooster deze vervolgens langzaam boven een houtskoolvuurtje verder gaar en besprenkel het regelmatig tijdens het roosteren met de marinade.

sambal kecap:
hak de rawits fijn en snijd de lente-ui in stukjes en de tomaat in kleine blokjes. Meng de ingrediënten voor de sambal kecap goed door elkaar en giet dit over de sate.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416452