Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Sate Kambing Tegal
lamsvlees sate uit Tegal met een sambal kecap saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr lamsvlees / geitenvlees
4 eetl kecap manis
1/2 theel peper

Bahan sambal kecap:
ingrediënten sambal kecap:
10 rode rawits
6 lente-uitjes
6 eetl kecap manis
1 tomaat

Cara membuat:
bereiding:
Rooster eerst het vlees boven een houtskoolvuurtje halfgaar en snijd het dan in kleine blokjes van 1 cm. Meng de kecap met de peper en meng het vlees erdoor. Rijg het vlees aan stokjes en rooster deze vervolgens langzaam boven een houtskoolvuurtje verder gaar en besprenkel het regelmatig tijdens het roosteren met de marinade.

sambal kecap:
hak de rawits fijn en snijd de lente-ui in stukjes en de tomaat in kleine blokjes. Meng de ingrediënten voor de sambal kecap goed door elkaar en giet dit over de sate.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573441