Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Sate Kambing Tegal - lamsvlees sate uit Tegal met een sambal kecap saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sate Kambing Tegal
lamsvlees sate uit Tegal met een sambal kecap saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr lamsvlees / geitenvlees
4 eetl kecap manis
1/2 theel peper

Bahan sambal kecap:
ingrediënten sambal kecap:
10 rode rawits
6 lente-uitjes
6 eetl kecap manis
1 tomaat

Cara membuat:
bereiding:
Rooster eerst het vlees boven een houtskoolvuurtje halfgaar en snijd het dan in kleine blokjes van 1 cm. Meng de kecap met de peper en meng het vlees erdoor. Rijg het vlees aan stokjes en rooster deze vervolgens langzaam boven een houtskoolvuurtje verder gaar en besprenkel het regelmatig tijdens het roosteren met de marinade.

sambal kecap:
hak de rawits fijn en snijd de lente-ui in stukjes en de tomaat in kleine blokjes. Meng de ingrediënten voor de sambal kecap goed door elkaar en giet dit over de sate.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 192 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083509