banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sate Kambing Tegal
lamsvlees sate uit Tegal met een sambal kecap saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr lamsvlees / geitenvlees
4 eetl kecap manis
1/2 theel peper

Bahan sambal kecap:
ingrediënten sambal kecap:
10 rode rawits
6 lente-uitjes
6 eetl kecap manis
1 tomaat

Cara membuat:
bereiding:
Rooster eerst het vlees boven een houtskoolvuurtje halfgaar en snijd het dan in kleine blokjes van 1 cm. Meng de kecap met de peper en meng het vlees erdoor. Rijg het vlees aan stokjes en rooster deze vervolgens langzaam boven een houtskoolvuurtje verder gaar en besprenkel het regelmatig tijdens het roosteren met de marinade.

sambal kecap:
hak de rawits fijn en snijd de lente-ui in stukjes en de tomaat in kleine blokjes. Meng de ingrediënten voor de sambal kecap goed door elkaar en giet dit over de sate.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36620909