Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Kerrie Benggala Daging 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kerrie Benggala Daging 2

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kalfsvlees
4 uien
4 teentjes knoflook
zout naar smaak
3 eetl olie
300 ml water

Haluskan;
boemboe:
2 cm kunyit (kurkuma)
1/2 theel foelie
5 kruidnagelen
1 rode lombok

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en kook dit zachtjes met het water voor 45 minuten. Schep het vlees uit de pan en zet het even apart. Snijd de uien en de knoflook fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe, de uien en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit voor 5 minuten mee. Voeg een beetje bouillon toe en stoof dit tot een gebonden saus. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 146 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41932565