1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kerrie Benggala Daging 2

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kalfsvlees
4 uien
4 teentjes knoflook
zout naar smaak
3 eetl olie
300 ml water

Haluskan;
boemboe:
2 cm kunyit (kurkuma)
1/2 theel foelie
5 kruidnagelen
1 rode lombok

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en kook dit zachtjes met het water voor 45 minuten. Schep het vlees uit de pan en zet het even apart. Snijd de uien en de knoflook fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe, de uien en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit voor 5 minuten mee. Voeg een beetje bouillon toe en stoof dit tot een gebonden saus. Serveer.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34894119