1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kerrie Benggala Ayam

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr kip
2 aardappelen
5 kruidnagelen
1/2 theel nootmuskaat
zout naar smaak
2 eetl olie
200 ml dunne kokosmelk (saten cair)
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 rode lombok
1 eetl ketumbar
1/2 eetl jinten
2 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip in stukken en de aardappelen in blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de boemboe met de kip voor 5 minuten. Voeg de dunne kokosmelk toe gevolgd door de aardappelen, de nootmuskaat en de kruidnagelen en laat dit 15 minuten zachtjes koken. Dan de dikke kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de kip en de aardappelen gaar zijn en de saus is ingedikt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 40 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34886795