banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Bernard 27 days ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 2 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Icon Write a comment
Sate Kambing Solo Sambal Kecap - sate van lamsvlees uit Solo met pittige kecap saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sate Kambing Solo Sambal Kecap
sate van lamsvlees uit Solo met pittige kecap saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr lamsvlees
200 gr lamsvet
3 eetl kecap manis
1/2 theel epeper
1 theel zout
1 eetl olie
25 sate stokjes

Bahan sambal kecap:
ingrediënten kecap saus:
5 eetl kecap manis
4 sjalotjes
10 groene rawits

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
1 lente-uit

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees en het vet in blokjes van 2 cm en meng dit met de kecap, de peper, het zout en de olie en laat dit tenminste 60 minuten intrekken. Rijg daarna het vlees afwisselend met het vet aan de stokjes. Rooster de sate daarna boven een houtskoolvuurtje langzaam gaar en bruin.
Besprenkel de sate daarna met de sambal kecap en strooi de bawang goreng en de fijngehakte lente-ui erover en serveer.

Sambal kecap:
Snijd de sjalotjes en de rawits fijn en meng dit met de kecap.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36790491