Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Daging Brambang - vlees met uien

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Daging Brambang
vlees met uien
Bahan-bahan:
ingrediënten;
250 gr. runderlappen
3 uien
3 eetl olie
1 theel. sambel trassi
6 eetl. ketjap manis
450 ml kippenbouillon (zie recept)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de uien in dunne ringen. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees rondom bruin. Voeg dan de bouillon toe en stoof hierin het vlees voor 11/2 uur. Verhit in een andere wok/wadjan 1 eetl olie en fruit hierin de uien lichtbruin. Meng dan de sambel erdoor en voeg het geheel bij het vlees en meng dan de ketjap erdoor. Nog 5 minuten laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264746