Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Daging Brambang - vlees met uien

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Daging Brambang
vlees met uien
Bahan-bahan:
ingrediënten;
250 gr. runderlappen
3 uien
3 eetl olie
1 theel. sambel trassi
6 eetl. ketjap manis
450 ml kippenbouillon (zie recept)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de uien in dunne ringen. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees rondom bruin. Voeg dan de bouillon toe en stoof hierin het vlees voor 11/2 uur. Verhit in een andere wok/wadjan 1 eetl olie en fruit hierin de uien lichtbruin. Meng dan de sambel erdoor en voeg het geheel bij het vlees en meng dan de ketjap erdoor. Nog 5 minuten laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030194