Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Besengek 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Besengek 2
kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
100 ml asemwater
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
5 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
3 teentjes knoflook
3 groene lomboks
3 theel ketumbar
1 theel jinten
6 cm laos
3 theel trassi bakar

Taburan;
garnering:
1 bos verse koriander

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip in stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin en vrijwel gaar. Dan het asemwater en de kokosmelk toevoegen en de kip verder gaar stoven. Bestrooi de kip voor het serveren met gehakte of geknipte koriander
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 391 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915587