1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Besengek 2
kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
100 ml asemwater
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
5 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
3 teentjes knoflook
3 groene lomboks
3 theel ketumbar
1 theel jinten
6 cm laos
3 theel trassi bakar

Taburan;
garnering:
1 bos verse koriander

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip in stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin en vrijwel gaar. Dan het asemwater en de kokosmelk toevoegen en de kip verder gaar stoven. Bestrooi de kip voor het serveren met gehakte of geknipte koriander

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35080806