banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Lapis Benggali

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Lapis Benggali

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runderlappen
2 sjalotten
6 teentjes knoflook
150 ml kokosmelk
3 jerut purut blaadjes
50 ml trassiwater
1 eetl ketjap manis
150 ml kippenbouillon (zie recept)
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
3 cm gember (jahe/djahé)
2 cm laos
1 serehstengel
1/2 theel nootmuskaat
peper en zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding: Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een paste. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Wrijf het vlees in met de boemboe en laat dit 30 minuten intrekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees bruin samen met de sjalotten en de knoflook. Voeg vervolgens de bouillon, de ketjap, de jerut purut blaadjes toe en stoof dit voor 15 minuten. dan de kokosmelk toevoegen en het vlees verder gaar stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40558924