1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Mangut ikan
vis in gele kokosmelksaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 moten makreel
1/2 theel suiker
2 theel zout
4 jeruk purutblaadjes
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotten
2 teentje knoflook
2 lomboks
4 kemiries
3 cm kunyit (kurkuma)
2 cm kencur
1 theell trassi bakar
1 theel asem

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de asem, het zout en de suiker toe en bak dit nog 1 minuut door. Dan de kokosmelk en de jerut purutblaadjes toevoegen en dit aan de kook brengen. Dan de moten vis voorzichtig toevoegen en dit 10 minuten zachtjes stoven. Schep de vis uit de pan op een schaal en kook de saus wat in. Giet daarna de saus over de vis en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35407645