Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Mangut ikan 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mangut ikan 2

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 gebakken makreel/schelvis
450 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 belimbing wuluh (zure stervrucht)
1 salamblad
2 jerut purutblaadjes
zout naar smaak
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
3 rode uien
2 witte uien
3 cm laos
1 rode lombok
1 groene lombok
1/2 theel trassi

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boeboe fijn tot een pasta. Snijd de belimbing in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Dan de kokosmelk, de belimbing, de salam, het zout en de jerut purutblaadjes toevoegen en dit 5 minuten zachtjes laten sudderen. Dan de vis toevoegen en dit nog 5 minuten laten stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017773