Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Mangut ikan 3

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Mangut ikan 3

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr kabeljouw
1 kopje olie
2 salam blaadjes
2 jeruk purut blaadjes
3 cm laos, gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
1 theel gula jawa (palmsuiker)
1 theel zwarte peper
400 ml kokosmelk
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe:
2 uien
2 teentjes knoflook
3 cm kunyit (kurkuma)
1 rode lombok
1 theel trassie
1/2 theell ketumbar
1 theel jinten
4 cm gember (jahe/djahé)
5 kemirienoten

Cara membuat:
Bereiding:
Ontpit de lombok en pof de kemirienoten droog in een koekepan. Wrijf of maal daaran alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de vis in 2 moten en wrijf deze in met de peper en het zout. Verhit in een wok/wadjan 3 eetl olie en fruit hierin de boemboe met de sereh, de laos, de salam en de jerut purut. Voeg dan de kokosmelk toe en laat het geheel 15 minuten zachtjes sudderen. Verhit in een koekepan wat olie en bak hierin de vis krokant. Schenk de saus over de vis en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41186216