banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Mangut ikan 3

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Mangut ikan 3

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr kabeljouw
1 kopje olie
2 salam blaadjes
2 jeruk purut blaadjes
3 cm laos, gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
1 theel gula jawa (palmsuiker)
1 theel zwarte peper
400 ml kokosmelk
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe:
2 uien
2 teentjes knoflook
3 cm kunyit (kurkuma)
1 rode lombok
1 theel trassie
1/2 theell ketumbar
1 theel jinten
4 cm gember (jahe/djahé)
5 kemirienoten

Cara membuat:
Bereiding:
Ontpit de lombok en pof de kemirienoten droog in een koekepan. Wrijf of maal daaran alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de vis in 2 moten en wrijf deze in met de peper en het zout. Verhit in een wok/wadjan 3 eetl olie en fruit hierin de boemboe met de sereh, de laos, de salam en de jerut purut. Voeg dan de kokosmelk toe en laat het geheel 15 minuten zachtjes sudderen. Verhit in een koekepan wat olie en bak hierin de vis krokant. Schenk de saus over de vis en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570138