Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Alu Che - stoofpotje van kip en aardappelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Alu Che
stoofpotje van kip en aardappelen

Ingrediënten:
1 kip
15 teentjes knoflook
19 rode rawits
5 sereh stengels
500 gr aardappelen
3 bosuitjes
3 sjalotten
2 tomaten
2 cm jahe
5 cm kunyit
1 jahe blad
1 theel zout
250 ml water

Bereiding:
Wrijf of maal de knoflook, de rawits, de kunyit en de jahe fijn tot een pasta. Snijd de aardappelen en de tomaten in plakken. snijd de sjalotten fijn en de bosuitjes in stukken. Kneus de sereh. Snijd de kip in stukjes.
Verhit in een pan het water en voeg alle ingrediënten toe en laat dit zachtjes en afgesloten in 30 minuten gaar sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41230977