zoeken
Recente reacties

10 hours ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Kaki Ayam Masak Pindang - gekruide gestoofde kippenvoeten
- Sayap Goreng Ebi - gebakken gekruide kippenvleugeltjes
- Terong Goreng Kuluku - gebakken aubergine
- Sambal Lado Hijau 2 - Sambal van groene lomboks
- Ayam Opor Panggang - kip in kokosmelk
- Sayur Daun Singkong - Sajoer van cassaveblad
- Yaam Som-O - gekruide pomelosalade
- Ayam goreng kecap - gebakken kip met kecap saus
- Panaeng Gai - droog gebakken gekruide kip
- Kurabu manda - Geroosterd kokos met bananenbloem
Bagongshan gebakken tahu/tofu


Bagongshan gebakken tahu/tofu
Ingrediënten:
250gr Bagongshan tahu
25gr bambu scheuten
50gr gedroogde zwarte paddestoelen
10gr garnalen kuit
maizena
water
olie
Bereiding:
Week de paddestoelen in water. Kook de bambu voor 2 minuten in water en laat het uitlekken. Snijd de tahu in plakjes en kook deze kort in water en laat uitlekken.
Snijd de bambu in dunne plakjes en bestrooi de tahu met maizena. Verhit in een pan de olie en bak de tahu goudbruin. Verhit in een andere pan de olie en bak de kuit, de bambu en de paddestoelen voor 2 minuten en voeg dan de tahu toe en bak dit nog kort. Eventueel wat water toevoegen.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.