1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Bagongshan gebakken tahu/tofu


Ingrediënten:
250gr Bagongshan tahu
25gr bambu scheuten
50gr gedroogde zwarte paddestoelen
10gr garnalen kuit
maizena
water
olie

Bereiding:
Week de paddestoelen in water. Kook de bambu voor 2 minuten in water en laat het uitlekken. Snijd de tahu in plakjes en kook deze kort in water en laat uitlekken.
Snijd de bambu in dunne plakjes en bestrooi de tahu met maizena. Verhit in een pan de olie en bak de tahu goudbruin. Verhit in een andere pan de olie en bak de kuit, de bambu en de paddestoelen voor 2 minuten en voeg dan de tahu toe en bak dit nog kort. Eventueel wat water toevoegen.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34992767